Mathera voor leden

Samen sterk in manuele therapie

Als manueel therapeut ben jij de vooruitgang en de drijvende kracht in het leven van je patiënten, elke dag opnieuw. Maar stel je eens voor wat we kunnen bereiken als we onze krachten bundelen. Samen de kwaliteit en ontwikkeling van ons vakgebied stimuleren en borgen met wetenschappelijke ontwikkelingen, dat is wat ons drijft.

Breng je passie voor manuele therapie in beweging en groei met ons mee.

Voor jouw belangen en de toekomst van manuele therapie

MATHERA is een breed collectief van Belgisch of  IFOMPT-erkende professionals binnen de specialisatie manuele therapie.  Samen streven we naar verbetering van de subsector van de manuele therapie.

Lid worden van Mathera

Om lid te worden van MATHERA moet je officieel erkend zijn in het veld van manuele therapie. Beantwoord je aan één van de volgende criteria? Dan verwelkomen we je met open armen.

Je hebt een diploma in manuele therapie en een erkenningsbesluit BB MT (Bijzondere Beroepsbekwaamheid Manuele Therapie) of je hebt een aanvraag ingediend om die erkenning te ontvangen.

Je volgt een opleiding in een door de overheid erkende instelling die de specifieke (afstudeer)richting in de Bijzondere Beroepsbekwaamheid Manuele Therapie aanbiedt, volgens de criteria van de ministeriële besluiten (BS 2014/24186 en 2014/24190).

Je bent kinesitherapeut met een   (International Federation of Orthopaedic Manipulative Physical Therapists)-erkend diploma dat (na evaluatie) als gelijkwaardig beschouwd wordt aan de bovengenoemde opleidingscriteria. Manueel therapeuten met een door IFOMPT erkende specialisatie krijgen via MATHERA automatisch een

 

Eventueel weergeven via uitklepmenu.

Met jouw inbreng staat ons vak sterk in zijn schoenen.