MATHERA takes Manual Therapists further

MATHERA voor collega's

MATHERA bevordert de kwaliteit binnen de manuele therapie en verbindt manueel therapeuten zodat zij samen blijven groeien en hoogwaardige patiënt-gerichte zorg kunnen blijven verlenen.

De kwaliteit en ontwikkeling van ons vakgebied stimuleren en borgen met wetenschappelijke ontwikkelingen, dat is wat ons drijft.

Boost je passie voor manuele therapie en groei met ons mee.

Voor jouw belangen en de toekomst van manuele therapie

MATHERA is een vereniging van Belgisch en (International Federation of Orthopaedic Manipulative Physical Therapists (IFOMPT)-erkende zorgprofessionals binnen de kinesitherapeutische specialisatie manuele therapie.

Wat onze collega's vertellen:

"Met jouw inbreng staat ons vak sterk in zijn schoenen."

Lid worden van MATHERA

Om lid te worden van MATHERA moet je officieel erkend zijn in het veld van manuele therapie. Beantwoord je aan één van de volgende criteria? Dan verwelkomen we je met open armen.

Je hebt een diploma in manuele therapie.

Je hebt een diploma in manuele therapie en een erkenningsbesluit BB MT (Bijzondere Beroepsbekwaamheid Manuele Therapie) of je hebt een aanvraag ingediend om die erkenning te ontvangen.

Je volgt een opleiding in de Bijzondere Beroepsbekwaamheid Manuele Therapie.

Je volgt een opleiding in een door de overheid erkende instelling die de specifieke (afstudeer)richting in de Bijzondere Beroepsbekwaamheid Manuele Therapie aanbiedt, volgens de criteria van de ministeriële besluiten (BS 2014/24186 en 2014/24190).

Je bent kinesitherapeut met een IFOMPT (International Federation of Orthopaedic Manipulative Physical Therapists)-erkend diploma.

Je bent kinesitherapeut met een IFOMPT (International Federation of Orthopaedic Manipulative Physical Therapists)-erkend diploma dat (na evaluatie) als gelijkwaardig beschouwd wordt aan de bovengenoemde opleidingscriteria. Manueel therapeuten met een door IFOMPT erkende specialisatie krijgen via MATHERA een IFOMPT-erkenningsnummer en worden opgenomen in de ‘lijst van 'IFOMPT-erkende manueel therapeuten'.

Let op: Lidmaatschap bij AXXON is verplicht om lid te worden van ABSG MATHERA.

Samen met meer dan 750 collega's maken we jouw expertise sterk en bekend.


Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Volg onze sociale media of schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de (inter)nationale wereld van de manuele therapie.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.